Over ons

Over Anna’s Flower Boutique

Ben jij benieuwd wie wij zijn en wil jij meer weten over Anna’s Flower Boutique? Lees hier alles wat je moet weten over ons.

Anna’s Flower Boutique

Meer dan een bloemstuk

Bij Anna’s Flower boutique willen wij iedereen kunnen voorzien van een uniek en bijzonder bloemstuk. Geen standaard boeket uit de winkel maar een boeket die zorgt voor een echte ervaring. Wij denken dat een bloemstuk meer is dan een simpel boeket en willen iedereen met andere ogen naar bloemen laten kijken.

Waarom Anna’s Flower Boutique?

De mooiste en meest unieke boeketten vind je bij Anna’s flower boutique. Ontdek hier wat Anna’s Flower Boutique zo bijzonder maakt.

Persoonlijk

Jouw wensen staan voorop. We luisteren naar jouw wensen en stellen zo het perfecte boeket samen.

Uniek

Elk boeket is uniek en wordt speciaal voor jou samengesteld.

Meer dan een bloemstuk

Een boeket van Anna’s flower is een echte ervaring die je niet snel zult vergeten.

Benieuwd naar onze boeketten?

Elk boeket is uniek, bekijk hier een voorproefje van wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen.

Missie

Onze missie is om inzichten in bloemstukken en boeketten te verbreden.

Wij willen hierbij in verschillende fases en momenten klanten kunnen helpen met de meest unieke en bijzondere bloemstukken. Iedereen verdient het om eens in de tijd in het zonnetje gezet te worden en een persoonlijk bloemstuk is de perfecte manier om dat te doen.

Visie

Ik wil dat mensen op een andere manier naar bloemstukken gaan kijken.

Wij denken dat een bloemstuk een hele ervaring kan geven en meer is dan een paar bloemen. Wij willen iedereen een ervaring bieden die ze niet snel zullen vergeten en waar ze nog lang aan zullen denken.
Bijzondere verassing

Iemand echt even in het zonnetje zetten met een unieke verrassing?

Kies voor een persoonlijk boeket om iemand echt te verrassen. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan bespreken we samen jouw wensen.

Speciaal bloemstuk

Voor elke gelegenheid een op maat gemaakt bloemstuk

Een mooi boeket voor een bruiloft, of een bijzondere rouwkrans voor een dierbare? Voor elke gelegenheid denken wij met jouw mee en stellen we een persoonlijk bloemstuk op, van boeketten tot kransen tot flowerboxen.

Ook voor unieke bloem decoratie voor een evenement of voor in je winkel ben je bij ons aan het juiste adres. Zorg voor een echte beleving bij bezoekers met een bijzondere bloemenmuur, een bloemenboog voor de entree of unieke decoratie.

Speciaal voor jou

Elke gelegenheid is uniek. Smaak en beleving is belangrijk voor de bloemstukstukken voor jouw speciale moment. Dat is waar we voor willen zorgen

– Jouw bloemist

Heb jij nog
een vraag?

Wij staan ten alle tijden voor jou klaar!

Heb jij nog een vraag over onze boeketten? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we je graag verder. Je kunt ons bereiken door te bellen naar +31 6 45 21 19 32 of een mail sturen naar info@annasflowerboutique.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Anna - jouw bloemist

Uniek boeket

Ben jij opzoek naar een uniek boeket die je niet zomaar in de winkel kunt vinden?

Wij stellen het boeket helemaal naar jouw wensen samen. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan kunnen we samen alle mogelijkheden bespreken.